logo

Altankantprofiler

Altaners og terrassers kantområder udsættes hele tiden for vejrforholdene. Schlüter-BARA kantprofiler beskytter områderne effektivt og giver en ren afslutning. De tilsvarende profiler kan i en håndevending udstyres med rendesystemet Schlüter-BARIN.

Schlüter®-BARA-RHA

Schlüter®-BARA-RHA

Schlüter-BARA-RHA er en højdejusterbar afdækningsprofil af farvebelagt aluminium. Der sammen med et passende BARA-bæreprofiler, f.eks. BARA-RWL eller BARA-RKL benyttes til at begrænse de frie kantområder på balkoner og terrasser. Herved kan til afdækning af konstruktioner op til 220 mm opnås og udføres individuelt.
læs videre

Schlüter®-BARA-RAK

Schlüter®-BARA-RAK

Schlüter-BARA-RAK er en kantprofil til altaner med en drypkant. Kantprofilen findes i farvebelagt aluminium. Den placeres på kanterne på færdige hældende overflader, så den både danner en afslutning og en drypkant.
læs videre

Schlüter®-BARA-RAKE/-RAKEG

Schlüter®-BARA-RAKE/-RAKEG

Schlüter-BARA-RAKE er en kantprofil med en drypkant til lægning på et pudslag. Profilen Schlüter-BARA-RAKE er specielt velegnet til brug sammen med samledrænet Schlüter-DITRA-DRAIN. Schlüter-BARA-RAKEG er en kantprofil med en drypkant til lægning på et pudslag. Den er beregnet til brug sammen med afkoblingsmåtten Schlüter-DITRA.
læs videre

Schlüter®-BARA-RAP

Schlüter®-BARA-RAP

Schlüter-BARA-RAP er en afdækningsprofil af farvebelagt aluminium. Den bruges i forbindelse med profilen Schlüter-BARA-RW til afdækning af betonkanten (optisk).
læs videre

Schlüter®-BARA-RK

Schlüter®-BARA-RK

Schlüter-BARA-RK er en T-formet finishprofil. Forsiden har en overhængende drypkant, der dækker det skjulte TROBA drænlag.
læs videre

Schlüter®-BARA-RKK/-RKKE

Schlüter®-BARA-RKK/-RKKE

Schlüter-BARA-RKK/-RKKE er en T-formet afslutningsprofil med en kort drypkant til udlægning på et færdigt pudslag med fald. Det er beregnet til en konstruktionsopbygning med samlingstætningen Schlüter-DITRA. Gennem den lukkede opkant får man en ren fliseafslutning. Profilen Schlüter-BARA-RKKE er særlig velegnet til konstruktion med samlingsdrænet Schlüter-DITRA-DRAIN. Gennem den perforerede opkant får man en ren fliseafslutning.
læs videre

Schlüter®-BARA-RKB

Schlüter®-BARA-RKB

Schlüter-BARA-RKB er en T-formet afslutningsprofil til tynde belægninger. Den forreste afslutningsflig har en fremspringende drypkant.
læs videre

Schlüter®-BARA-RKL/-RKLT

Schlüter®-BARA-RKL/-RKLT

Schlüter-BARA-RKL/RKLT er en vinkelformet perforeret kantprofil i farvebelagt aluminium. Den er egnet til store pladeelementer, der enten kan udlægges på løse grus-/skærvelag eller justerbare sokkelelementer. Schlüter-BARA-RLKT har et T-formet profilkammer til montering på rendesystemet Schlüter-BARIN.
læs videre

Schlüter®-BARA-RT

Schlüter®-BARA-RT

Schlüter-BARA-RT er en T-formet kantprofil i farvebelagt aluminium til afgrænsning af de frie kantområder på altaner og terrasser. Den øverste afslutningsflig dækker belægningskanten, mens den nederste danner en drypkant og skjuler en eventuel fuge til TROBA-fladedrænet.
læs videre

Schlüter®-BARA-RTK

Schlüter®-BARA-RTK

Schlüter-BARA-RTK er en kantprofil med en drypkant til lægning på et pudslag. Profilen har et T-formet kammer til montering på Schlüter-BARIN-tagrendesystemet. Den indbyggede overgang til dryp-kanten gør det muligt at opsætte Schlüter-RONDEC eller -JOLLY som en finishprofil til flisekanterne. Flisekanterne kan dog også fortsætte udover BARA-profilen. Fliserne kan udlægges med udragning. Alternativt kan der på den fordybede overgang hen til drypkanten påsættes en Schlüter-JOLLY som afslutning af flisekanten.
læs videre

Schlüter®-BARA-RTKE/-RTKEG

Schlüter®-BARA-RTKE/-RTKEG

Schlüter-BARA-RTKE/-RTKEG er kantprofiler med en drypkant til lægning på et pudslag. Profilen har et T-formet kammer til montering på Schlüter-BARIN tagrendesystemet. Profilen Schlüter-BARA-RTKE er specielt velegnet til brug sammen med samledrænet Schlüter-DITRA-DRAIN. Den perforerede kant giver en pæn fliseafslutning. Schlüter-BARA-RTKEG er beregnet til brug sammen med afkoblingsmåtten Schlüter-DITRA. Den lukkede kant giver en pæn fliseafslutning.
læs videre

Schlüter®-BARA-RTP

Schlüter®-BARA-RTP

Schlüter-BARA-RTP er en kantprofil til montering på Schlüter-BARIN-tagrendesystem, som kan eftermonteres på udsatte kanter i eksisterende altan- eller terrassekonstruktioner.
læs videre

Schlüter®-BARA-RW

Schlüter®-BARA-RW

Schlüter-BARA-RW er en vinkelprofil i rustfrit stål eller farvebelagt aluminium til at færdiggøre altaner og terrassers synlige perimetre.
læs videre

Schlüter®-BARA-RWL

Schlüter®-BARA-RWL

Schlüter-BARA-RWL er en kantprofil med kanthuller, der er lavet i farvebelagt aluminium til brug på altaner og terrasser. Den er særligt velegnet til afslutning af belægninger på altaner og terrasser, der er placerede direkte oven på et gruslag eller en sokkel.
læs videre

Schlüter®-BARA-FAP

Schlüter®-BARA-FAP

Schlüter-BARA-FAP er en profil til dækning af frontsiderne fra frit udragende balkoner.
læs videre

Schlüter®-BARA-HV

Schlüter®-BARA-HV

Schlüter-BARA-HV er et bindende klæbebånd af polyetylen, som på oversiden er forsynet med filtmateriale og på bagsiden med et selvklæbende butyllag. Det egner sig til oprettelse af en klæbeflange til sikker tætning af samlingstætningen Schlüter-KERDI med en kantafslutning med Schlüter-BARA-RKL.
læs videre

Schlüter®-BARA-ESOT

Schlüter®-BARA-ESOT

Schlüter-BARA-ESOT er en understøttende profil til fodlister i rustfrit stål, der kan bruges i anvendelser, hvor der ikke er noget bærende fundament til sokkelfliserne.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?