logo

Afvandingssystemer

Afvandingsløsningerne fra Schlüter-Systems er nøje afstemt efter samlingstætningen med Schlüter-KERDI og -DITRA. På den måde sikres det, at fugt ikke alene holdes væk fra byggesubstansen, men føres nøjagtigt derhen, hvor den ikke kan forårsage skader.

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO

Opdag den næste generation af linjeafløb: Med Schlüter-KERDI-LINE-VARIO kombinerer vi effektiv KERDI-afløbsteknik med elegante profiler i Schlüter-design.
Det nytænkte system består af afløbsenheden KERDI-LINE-VARIO-H, en afløbsadapter med integreret tætningsmanchet, og et 360° drejeligt, bølgeformet afløb med integreret vandlås.
Dette variable afløbssystem, kombineret med vore minimalistiske, ædle design-profiler i to udførelser COVE og WAVE.
læs videre

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

Det er ikke kun i brusekabinen, at Schlüter-SHELF ser godt ud. Hylden med det elegante STYLE-design byder på praktiske opbevaringsflader på steder, hvor der er ved at blive lagt fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.
læs videre

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE er profilrammer, som kan vælges i børstet eller højglanspoleret rustfrit stål med klassiske designriste, og som passer til Schlüter-KERDI-LINE rendekrop.
læs videre

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS

Schlüter-KERDI-SHOWER-LT er et faldelement af trykstabilt polystyrol med en Schlüter-KERDI-tætning, som er kacheret fra fabrikken. I brusenicher i niveau med gulvet er der tilstrækkeligt fald hen mod linjeudløbet Schlüter-KERDI-LINE, som er anbragt i midten.
læs videre

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter-KERDI-SHOWER er et modulært system til konstruktion af brusere i plan med gulvet, med keramiske fliser. Faldelementerne kan fås i talrige forskellige dimensioner. På den måde kan der tilbydes en passende løsning til de fleste byggeprojekter.
læs videre

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter-KERDI-DRAIN er et gulvafløbsanlæg til montering med Schlüter-KERDI eller andre pålimede tætningsmembraner.
læs videre

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S/-R

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S/-R

Schlüter-SHOWERPROFILE-S er en faldkile bestående af en fladprofil i børstet, rustfrit stål med et fald på 2 % til beklædning af sidestykker på brusekabiner i gulvniveau. Profilet er forsynet med bærevæv på bagsiden til fastgørelse i fliseklæberen. Med til systemet hører en bæreprofil i hård pvc i forskellige højder med U-formet not, som bruges til montering i gulvet. Højdejustering foretages ved at afkorte faldkilen i overlængde på den lave og/ eller høje side efter behov. Faldkilen kan bruges i højre eller venstre side til overgang til gulv eller under fliserne på en sidevæg.
læs videre

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter-SHOWERPROFILE-WS er en todelt profil af elokseret aluminium, som forhindrer vandet i at løbe ud på hele gulvfladen ved brusebade. Bæreprofilen forankres i fliseklæberen, i forbindelsen med fliselægningen. Bæreprofilen kan herefter udstyres med en halvrund- eller lodretstående indsats. Begge variationer er velegnede til brug af kørestole.
Schlüter-SHOWERPROFILE-WSK er en todelt profil af elokseret aluminium, som forhindrer vandet i at løbe ud på hele gulvfladen ved brusebade. Bæreprofilen påklæbes den eksisterende flisebelægning.
læs videre

Schlüter®-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E

Schlüter®-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E

Schlüter-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E er en afløbskanal i rustfrit stål, der kan placeres på lave niveauer ved dørtrin eller vægovergange på altaner og terrasser for at forhindre ophobning af vand. Den kan også bruges som afløbsrende.
læs videre

Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E

Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E

Schlüter-KERDI-DRAIN-SP-E er et afløbsrør i rustfrit stål til dræning af altaner og terrasser, som er afgrænset med en lav mur. Schlüter-KERDI-manchetten limes fast på den store klæbeflange som tætsluttende forbindelse. Det sikrer en enkel og sikker tilslutning af låsesamlinger.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?