logo

Afkoblingsmåtte

Schlüter-DITRA har i mere end 25 år haft stor international succes, som afkoblingsmåtte og vådrumssikring. Schlüter-DITRA-DRAIN, som er det første kapillarpassive komposit-drænings-system, bruges på altaner, terrasser og øvrige gulve til at afkoble og ventilere belægningen. Dette sikre en hurtig udtørring af fliseklæberen også ved storformat filser. Schlüter-DITRA-HEAT-E sikrer den hurtige og besparende elektriske temperering for de inviduelle valgte belægningsflader.

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

Schlüter-DITRA er en polypropylen-bane måtte med firkantede svalehaleformede udskæringer og en forankret fleecemembran lamineret på undersiden. Sammen med fliseblægninger udgør Schlüter-DITRA et frakoblet, vandtæt damptrykudligningslag.
læs videre

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter-DITRA-DRAIN består af en formstabil polyætylenfolie med en speciel nopret struktur på den ene side og et pålamineret filtvæv på oversiden fremstillet af polypropylen. Den fungerer som et universelt underlag for flisebelægninger som separationslag, samlingstætning og som et kapillarpassivt dræn, der altid virker.
læs videre

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter®-DITRA-HEAT

Schlüter-DITRA-HEAT er en polypropylenbane med en underskåret nopret struktur, som på bagsiden er forsynet med en bærende filt. Den er et universelt underlag for flisebelægninger med funktionerne afkobling, samlingstætning og damptrykudligning og kan optage systemkompatible varmekabler til væg- og gulvopvarmning.
læs videre

Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Schlüter-DITRA-HEAT-E indeholder temperaturregulator, varmekabel og testværktøj til installation, overvågning og brug af den elektriske gulvvarme Schlüter-DITRA-HEAT. Komponenterne installeres / anvendes sammen med isoleringsmåtterne Schlüter-DITRA-HEAT/-HEAT-DUO eller Schlüter-DITRA-HEAT-PS/HEAT-DUO-PS.
læs videre

Schlüter®-DITRA-HEAT-PS

Schlüter®-DITRA-HEAT-PS

Schlüter-DITRA-HEAT-PS er en polypropylen- bane med en underskåret, nopret struktur, som på bagsiden er forsynet med selvklæbende bagbeklædningsfilt. Efter fjernelse af beskyttelsesfilmen kan DITRA-HEAT-PS lægges på egnede underlag uden brug af fliseklæber. Måtten er vandafvisende og tjener til at rumme varmekabler, som afkobling og som et damptryksudligningslag.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?