logo

Oplyste nicher med smart styring

KERDI-BOARD-NLT-nicher med belysning kan også styres vha. Bluetooth-receiveren.

Med Schlüter-KERDI-BOARD-NLT byder Schlüter-systemet på praktiske komplette sæt til elegant LED-belysning i nicher med fliser på væggen. Sættene indbefatter nu også en Bluetooth-receiver. Dette muliggør styring af det integrerede LED-modul med en smartphone hhv. tablet eller vha. en trådløs fjernbetjening.

Den dertil nødvendige app Schlüter-LED-COLOR-CONTROL kan downloades gratis i den tilsvarende app-store til Apple- eller Android-enheder. Nicherne fås med belysning på den lange eller smalle side. RGB+W-modulet fra serien Schlüter-LIPROTEC-EASY kan placeres på forkanten, i midten eller på bagvæggen, der skal flises. Alle yderligere dele, der kræves til installation, såsom receiver og strømforsyning samt tætningsmuffe, er naturligvis også en del af sættet. Nicherne kan fås i forskellige udførelser og dimensioner og i forbindelse med KERDI-tætningssystemet kan nicher udføres som samlingstætning.

Alle oplysninger om LichtProfilTechnik findes under www.liprotec.dk.

LIPROTEC-EASY

LIPROTEC-EASY

Den individuelle belysningsinstallation på den nemme måde - brugervenlige stiksystemer og nem installation gør Plug & Play-serien til en allrounder, også selvom du ikke er en fagmand.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?