logo

EASY, PRO og PLAN: den nye generation af lysprofiler

Lysprofilteknik Schlüter-LIPROTEC

EASY, PRO og PLAN – i disse tre serier vil Schlüter-Systems opdele lysprofilteknologien fremover.

Kombinationen af intelligent LED-belysning og keramik er blevet mere og mere populær siden introduktionen af Schlüter-LIPROTEC lysprofilteknik. På BAU 2019 viste markedslederen for lysprofiler en ny generation af elegant accentbelysning.  EASY, PRO og PLAN - i disse tre serier vil Schlüter-Systems opdele lysprofilteknologien fremover. Systemerne er således baseret på forarbejderes forudgående kendskab og tilbyder en passende løsning for alle målgrupper.

LIPROTEC-EASY er et Plug & Play-system, der kræver meget lidt ekspertise inden for belysningsinstallation. De brugervenlige stiksystemer er nemme at installere og klar til øjeblikkelig brug, da alle nødvendige komponenter allerede er inkluderet i sættet. Ud over applikationer på vægge, i loftet og i brusebadet kan systemerne også installeres på gulvet i mindre belastede indeområder. LED-modulerne består af en fleksibel, fuldt indkapslet LED-slange med homogen lysspredning i velkendt LIPROTEC-kvalitet - med enten faste hvide lystemperaturer eller i det farvede RGB+W-område. Yderligere information om Schlüter-LIPROTEC-EASY findes her.

LIPROTEC-PRO er tiltænkt flisefagfolk, som ikke er bange for kontakt med lysinstallation og kabelføring. Med PRO-serien kan dygtige flisefagfolk og bygningshåndværkere forvandle rum til sande lysoaser. De forskellige produkter kan kombineres med hinanden på mange måder og muliggør næsten uendelige designmuligheder. Til mange anvendelser, f.eks. til belysning af vægskiver eller spejle, fås også praktiske komplette sæt i denne serie til fagfolk.

Informationstilbudet LIPROTEC-PLAN giver arkitekter, planlæggere og lyseksperter alle de oplysninger, de har brug for til at designe og implementere accentbelysning med Schlüter-LIPROTEC. Fra detaljerede mål af profilerne over materialer og overflader til LED-strip'ens lystekniske informationer - såsom antallet af LED pr. meter eller CRI-værdier - her finder du alle de tekniske informationer, det kræver at planlægge et nøjagtigt og individuelt lysdesign og at omsætte det i praksis.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?