logo

Nye overflader på det populære Schlüter-SHELF

zoom

De nye overfladefarver på Schlüter-SHELF, her aluminium bronze strukturbelagt, passer ideelt til de nuværende trends inden for fliser og kan f.eks. anvendes i harmonerende farver.

Schlüter-SHELF, som for første gang blev præsenteret på Cersaie 2018, er meget populære. Hylderne, der er lige så praktiske som elegante, ser godt ud på flisevægge samt i hjørner og nicher. Schlüter-Systems præsenterede fem nye SHELF-modeller i Bologna det år:

  • Brillanthvid mat
  • Grafitsort mat
  • Aluminium beigegrå strukturbelagt
  • Aluminium creme strukturbelagt
  • Aluminium bronze strukturbelagt.

Denne udvidelse af sortimentet sørger for et endnu større udvalg blandt de mere smarte hylder, der dermed passer perfekt til den aktuelle trend inden for fliser og natursten. Du kan finde yderligere informationer om alle modellerne på vores hjemmeside om Schlüter-SHELF.

Schlüter®-SHELF - Dekorative hylder til flisebelagte vægge

Schlüter®-SHELF - Dekorative hylder til flisebelagte vægge

Det er ikke kun i brusekabinen, at Schlüter-SHELF ser godt ud. Væghylden med det elegante STYLE-design byder på praktiske opbevaringsflader på steder, hvor der er ved at blive lagt fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

Det er ikke kun i brusekabinen, at Schlüter-SHELF ser godt ud. Hylden med det elegante STYLE-design byder på praktiske opbevaringsflader på steder, hvor der er ved at blive lagt fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?