logo

Design og funktionalitet i skøn forening

Schlüter-ARCLINE: Den intelligente fuge

zoom

Med Schlüter-ARCLINE kan man elegant og fleksibelt placere badeværelsestilbehør.

Det innovative produktsystem, Schlüter-ARCLINE, muliggør en helt ny type badeværelsesdesign, som er individuelt og fleksibelt. Det består af førsteklasses Schlüter-monteringsprofiler og elegant tilbehør fra firmaet KEUCO.

Unikt: Tilbehøret indsættes i profilerne efter mottoet KLIK I STEDET FOR AT BORE. Således forbliver både fliserne og den underliggende tætning permanent uberørt. To profilvarianter kan monteres i flisefugen på væggen, eller i væghjørner, for eksempel ved formonterede væginstallationer. De danner en dekorativ skyggeliste. I alt 13 forskellige højkvalitets-tilbehør fra serierne EDITION 400, EDITION 11 og PLAN fra KEUCO er fastgjort til glashylder fra fabrikken, og hænges ind i profilen. De kan udskiftes efter ønske, og kan altid placeres lige præcis der, hvor de skal bruges. Det er intelligent og fleksibelt badeværelsesdesign med en såkaldt intelligent fuge.

Ved planlægningen kan fliser, profiler og glashylder perfekt tilpasses hinanden - enten i harmonerende farver eller i bevidst kontrast til hinanden. Begge profiler fås i højderne 8 og 11 mm såvel som med fire forskellige overflader. Tilbehørs-sortimentet til anvendelsesområderne håndvask, bruser/badekar og toilet inkluderer håndklædekrog, -ring og -holder, hylder, en brusekurv, toiletrulleholder og toiletbørstesæt i 39 variationer.

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter®-ARCLINE-APW

Schlüter-ARCLINE-APW er en dekorativ profil til fugedesign i flisebelægninger på væggen og danner en smal skyggeliste. Dette er særligt velegnet til optagelse af Schlüter-ARCLINE-BAK tilbehør til individuelt badeværelsesdesign. Profilen leveres med et dekorationsindlæg af plast i profilfarven, hvormed skyggelisten efter ønske kan lukkes.
læs videre

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter®-ARCLINE-APE

Schlüter-ARCLINE-APE er en dekorativ profil til fugedesign ved kanten af flisebelagte hylder eller vægelementer og danner en smal skyggeliste. Dette er særligt velegnet til optagelse af Schlüter- ARCLINE-BAK tilbehør til individuelt badeværelsesdesign. Profilen leveres med et dekorationsindlæg af plast i profilfarven, hvormed skyggelisten efter ønske kan lukkes.
læs videre

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter®-ARCLINE-BAK

Schlüter-ARCLINE-BAK er badeværelsestilbehør fremstillet af KEUCO, som er præmonteret på farvet, satineret ESG-sikkerhedsglas. Glaspladerne har en holder på bagsiden, som passer i Schlüter- ARCLINE profilerne og kan anbringes fleksibelt der. Tilbehøret fra KEUCO designserierne EDITION 400/ EDITION 11 og PLAN i forskellige farveskemaer dækker en bred vifte af smag.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?