logo

Schlüter-profiler til designbelægninger

zoom

Med VINPRO-sortimentet udvider Schlüter-Systems profilkompetencerne til også at omfatte elastiske belægninger.

Markedslederen for fliseprofiler kan nu tilbyde fem forskellige profiler i form af specialudviklede løsninger til elastiske gulv- og vægbelægninger. Derfor kan planlæggere og håndværkere trygt stole på Schlüter-Systems dokumenterede profilkompetence og profilkvalitet til designbelægninger.

Schlüter-VINPRO-S indkapsler vinyl- og andre designbelægninger, hvilket giver pålidelig kantbeskyttelse ved overgange til andre belægninger. Desuden kan det også bruges som en elegant afslutningskant på fodpaneler.

Den eftermonterbare Schlüter-VINPRO-T-profil skaber en overgang mellem elastiske gulvbelægninger, der ligger i samme højde. Hvis to forskellige belægninger mødes, er VINPRO-U velegnet. Den skaber en trinløs overgang fra elastiske gulvbelægninger ud mod andre tilstødende gulvbelægninger eller betongulve.

Planlæggere og håndværkere kan vælge at anvende VINPRO-STEP på trappetrin. Den firkantede profil beskytter belægningskanterne, og er også udstyret med en skridsikret, ribbet afdækningsflange. Schlüter-VINPRO-RO fås til design af væghjørner. Med sin afrundede, synlige overflade minder den om den populære og velkendte kantprofil, Schlüter-RONDEC.

Alle profiler i serien er baseret på succesfulde fliseprofiler fra Schlüter-Systems, og er tilpasset til de særlige krav, der gælder for elastiske belægninger. VINPRO-profilerne imponerer med det slanke filigran-look, og fås med attraktive overflader, nemlig elokseret aluminium børstet krom, elokseret aluminium børstet titan, og elokseret aluminium børstet antik bronze. Således passer de perfekt til de alsidige og populære belægninger.

Schlüter®-VINPRO-S

Schlüter®-VINPRO-S

Schlüter-VINPRO-S er en profil til elastiske belægninger (f.eks. LVT, designbelægninger). Den yder kantbeskyttelse, ved afslutning af belægningen til andre tilstødende belægninger af tilsvarende eller lignende højde eller som afslutningskant på fodpaneler.
læs videre

Schlüter®-VINPRO-T

Schlüter®-VINPRO-T

Schlüter-VINPRO-T overgangsprofil til eftermontering, som beskytter samlingen af forskellige typer elastiske gulvbelægninger i samme højde (f.eks. LVT, designbelægninger).
læs videre

Schlüter®-VINPRO-U

Schlüter®-VINPRO-U

Schlüter-VINPRO-U er en profil til trinløs overgang fra elastiske gulvbelægninger (f.eks. LVT, designbelægninger) til tilstødende laver gulvbelægninger eller betongulve.
læs videre

Schlüter®-VINPRO-STEP

Schlüter®-VINPRO-STEP

Schlüter-VINPRO-STEP er en afslutnings- og kantbeskyttelsesprofil for elastiske belægninger (f.eks. LVT, designbelægninger) på trapper. Profilen har en rektangulær form, og er forsynet med en skridsikret ribbet afdækningsflange.
læs videre

Schlüter®-VINPRO-RO

Schlüter®-VINPRO-RO

Schlüter-VINPRO-RO er en afslutnings- og kantbeskyttelsesprofil til symmetrisk afrundet design af udvendige væghjørner og trappetrin med elastiske belægninger (f.eks. LVT, designbelægninger).
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?