logo

Opbevaringsplads og hylder på badeværelset – hygiejnisk, praktisk og elegant

Skab opbevaring og hylder i badeværelset med Schlüter-KERDI-BOARD-N og Schlüter-SHELF

Nicher og opbevaringsområder kan skabes hurtigt og sikkert med de præfabrikerede Schlüter-KERDI-BOARD-N installationselementer.

Fliser er den ideelle vægbeklædning til dit badeværelse. Nicher og hylder sørger for orden og opbevaring.

En vægniche på badeværelset eller i bruseren fungerer som en praktisk opbevaringsplads, der også er let at rengøre. Det kan dog kan dog være meget besværligt at lave sådan en niche. Materialet skal saves til, og de mange hjørner forsegles enkeltvis. Men takket være Schlüter-KERDI-BOARD-N hører det fortiden til.

Vægnicher med og uden hylder

Schlüter-KERDI-BOARD-N er præfabrikerede, fliseforberedte nicher, som takket være Schlüter-KERDI-belægningen allerede er helt forseglede og bare skal integreres i væggen. Hvis du vil lave en niche med to etager, kan du vælge mellem to forskellige nicher med mellemniveau, som kan belægges med fliser. Eller foretrækker du et mellemniveau af metal? Intet problem, i dette tilfælde er Schlüter-SHELF-N det rigtige valg. Denne hylde er lavet af børstet rustfrit stål eller tekstureret aluminium og integreres i nicheelementerne under fliselægningen.

Sidder fast uden at bore

Praktisk eyecatcher: Schlüter-SHELF-hylderne passer visuelt sammen med afløbsløsningerne i STYLE-design

Med metalhylder kan du skabe visuelt attraktive hylder i badeværelset uden nicher. Ofte skal fliserne eller fugerne bores til dette formål, eller der vælges dårlige klæbe- eller sugekopholdere. Schlüter-SHELF er derimod brusehylder, som monteres uden boring og alligevel sidder godt fast. Schlüter-SHELF-W integreres i væggen under fliselægningen, derved dækker fliserne dens ben fuldstændigt. På den måde virker hylden diskret og modstår alligevel stærke belastninger.

Nem installation, selv efter fliselægning

Hjørnehylder egner sig godt til opbevaring af toiletartikler i smalle brusebade. Schlüter-SHELF-E er en hjørnehylde, som også kan eftermonteres i fugerne på flisebelægningen. Alternativt kan Schlüter-SHELF-E integreres direkte, når du lægger fliserne.

Hylder til enhver stil – To forskellige materialeudførelser, fem forskellige designs

Takket være de varierende overflader kan Schlüter-SHELF-hylderne passe til enhver stil. Enkel elegance får man med Schlüter-SHELF i børstet rustfrit stål, og de strukturbelagte hylder fås i otte forskellige farver:

  • elfenben
  • creme
  • beigegrå
  • stengrå
  • bronze
  • mørk antracit
  • brillanthvid mat
  • grafitsort mat

Takket være det store udvalg af farver kan du få det til at se ud, som om SHELF-hylderne smelter sammen med flise- eller fugebilledet.

Derudover har du valget mellem designvarianterne FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE og WAVE.

Hyldedesignet kan også kombineres med gulvhøjde-brusebadet: f.eks. med punktafløbet Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE eller rendeafløbet Schlüter-KERDI-LINE-STYLE.

På den måde kan du indrette badeværelset i en udvalgt stil!

Hjørnehylden Schlüter-SHELF-E fås i tre forskellige former. De kan også eftermonteres. zoom
Schlüter-SHELF fås i børstet rustfrit stål eller tekstureret aluminium i farverne elfenben, stengrå og mørk antracit. zoom
Vælg mellem FLORAL-, CURVE-, PURE-, SQUARE- eller WAVE-designet, og kombiner Schlüter-SHELF med de passende afløbsløsninger. zoom
Schlüter-SHELF-W integreres i væggen ved fliselægningen. Monteringsben sørger for, at den sidder godt fast. zoom
Schlüter-SHELF-N er en skillehylde til KERDI-BOARD-N, enten i rustfrit stål eller aluminium. zoom

Yderligere information om vores produkter til vægnicher og hylder i badeværelset findes på følgende sider:

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

Det er ikke kun i brusekabinen, at Schlüter-SHELF ser godt ud. Væghylden med det elegante STYLE-design byder på praktiske opbevaringsflader på steder, hvor der er ved at blive lagt fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

Det er ikke kun i brusekabinen, at Schlüter-SHELF ser godt ud. Hylden med det elegante STYLE-design byder på praktiske opbevaringsflader på steder, hvor der er ved at blive lagt fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.
læs videre

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter-KERDI-BOARD er et universelt anvendeligt underlag til opsætning af fliser på alle typer vægge – også direkte som samlingstætning. Schlüter-KERDI-BOARD er også velegnet som underlag til spartelmasse og pudsmørtel.
læs videre

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter-KERDI-LINE er profilrammer, som kan vælges i børstet eller højglanspoleret rustfrit stål med klassiske designriste, og som passer til Schlüter-KERDI-LINE rendekrop.
læs videre

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter-KERDI-DRAIN er et gulvafløbsanlæg til montering med Schlüter-KERDI eller andre pålimede tætningsmembraner.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?