logo

Elegant, stabil og hurtig at montere

zoom

Schlüter-SHELF skaber en praktisk og elegant hylde, hvor der lægges fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.

Schlüter-SHELF er en praktisk hylde, der altid ser godt ud på flisebelagte vægge. Med det elegante CURVE og FLORAL design tjener den som praktisk opbevaringsflade på steder, hvor der lægges fliser, eller hvor der allerede er fliser til stede.

Schlüter-SHELF fås i børstet rustfrit stål eller aluminium med højkvalitets pulverbelægning i tre attraktive Schlüter TRENDLINE farver: elfenben, stengrå og mørk antracit. Således passer hylden ideelt til de aktuelle keramiske tendenser, og kan tilføjes uden dyr fliselægning med fliserne eller efterfølgende. Fem forskellige formater tilbyder mange designmuligheder.

Schlüter-SHELF-E er hylder til montering i væghjørner i tre forskellige geometrier. Hylderne kan integreres i flisemønsteret under fliselægningen eller efterfølgende sættes ind i fugerne på flisevægge med de kun 2 mm tykke hyldebærere. På denne måde kan SHELF-E bruges som en praktisk hylde i brusebadet eller i køkkenets flisevæg.

Til vægflader fås Schlüter-SHELF-W. Den rektangulære hylde installeres i badeværelser eller køkkener med monteringsben samtidig med fliselægningen. Schlüter-Systems tilbyder nu også skræddersyet opbevaring til de præfabrikerede Schlüter-KERDI-BOARD-N nicheelementer: SHELF-N integreres i de tilsvarende nicheelementer under flisebelægningen, hvilket skaber en praktisk og elegant ekstra hylde.

Ved brug af Schlüter-SHELF på badeværelset er det muligt at optisk kombinere hylden med brusekabinen i gulvhøjde: CURVE og FLORAL-designet stammer oprindeligt fra Schlüter-KERDI-LINE-STYLE-programmet, med de elegante dæksler til afløbskanaler i barrierefrie brusekabiner.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?