logo

Sæt lysende accenter

zoom

Med Schlüter-LIPROTEC-LLE kan indvendige og udvendige hjørner få en attraktiv accentbelysning.

Schlüter-Systems præsenterer med Schlüter-LIPROTEC-LLE en højkvalitets bæreprofil af anodiseret eller hvidt belagt aluminium, der kan rumme forskellige LED-strips af typen Schlüter-LIPROTEC-ES. Denne første profil fra LIPROTEC-programmet kan nemt fastgøres på enhver velegnet undergrund med et clipssystem eller integreres i fliselimen. Profilen tillader accentbelysning på indvendige og udvendige hjørner i både vandret og lodret retning. Passende formdele muliggør desuden føring rundt om hjørner. Endehætter samt indvendige og udvendige hjørner er også en del af sortimentet og garanterer en ren udførelse ned til mindste detalje.

Området "Teknologi og design med profiler" vil også præsentere nye produkter i Bologna: Hjørnesæt er nu tilgængelige for den elegante Schlüter-FINEC afslutningsprofil, både for varianterne af rustfrit stål eller matanodiseret aluminium og for de i år lancerede FINEC profiler af tekstureret aluminium. Sidstnævnte er tilgængelig i alle ti nuancer af Schlüter-TRENDLINE serien, samt i strålende mat-hvid og mat-grafitsort. Schlüter FINEC profilen en smal, elegant afslutning på yderkanten af fliser, glasmosaik eller gips og spartlede overflader og flytter på grund af sin diskrete synsflade belægningen i forgrunden.

Profilerne fra Schlüter-DILEX serien tilbyder talrige løsninger til permanente vedligeholdelsesfrie bevægelsesfuger. Firmaet fra Iserlohn præsenterer i Bologna nye farver for flere af disse profiler: DILEX-KS, -BWB, -BWS, BWA og -KSBT er nu også tilgængelige i udvalgte højder i creme, mørk antracit, fugegrå og stengrå. Derudover vil Schlüter-Systems præsentere nye indsatser til fugekryds. Med dem kan du hurtigt og præcist skabe skæringspunkter ved feltbegrænsningsfuger med Schlüter-DILEX-KS såvel som ved skillefuger med Schlüter-DILEX-KSBT.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?