logo
Lysende profilinnovationer

Lysende profilinnovationer

Verdenspremiere i München: Med Schlüter®-LIPROTEC LysProfilTeknik præsenterer Schlüter-Systems på BAU for første gang et sortiment af LED-profiler. Således introducerer den markedsførende virksomhed inden for fliseprofiler et system på markedet, som giver planlæggere, arkitekter og bygherrer nye og attraktive muligheder for at udforme rum med lys „ud af væggen“ – og det selvfølgelig i afprøvet Schlüter-kvalitet fra ét sted.
læs videre

Lav konstruktionshøjde for linjeafvandingen

Lav konstruktionshøjde for linjeafvandingen

Med Schlüter®-KERDI-LINE har Schlüter-Systems skabt en intelligent kompletløsning til lineære brusekabiner i gulvhøjde. For at muliggøre en så lav konstruktionshøjde som mulig for renoverings- og moderniseringsprojekter har virksomheden udviklet Schlüter®-KERDI-LINE-F. Det blot 60 mm høje system har verdenspremiere på BAU i München.
læs videre

Elektrisk gulvtemperering

Elektrisk gulvtemperering

Elektrisk gulvtemperering har indtil nu ikke været meget andet end præfabrikerede varmemåtter. Men når Schlüter-Systems beskæftiger sig med emnet, opstår der ikke blot endnu en varmemåtte: Udviklingen af Schlüter®-DITRA-HEAT-E bekræfter, at virksomheden fra Iserlohn tænker længere end det. Det nye system, som for første gang vises på BAU i München, gør det ikke kun muligt hurtigt og individuelt at opvarme gulvflader målrettet, men belægningen afkobles også direkte fra underlaget.
læs videre

Nye løsninger og koncepter

Nye løsninger og koncepter

At bo sundt og komfortabelt og spare energi på samme tid – disse emner er den dag i dag af stor betydning for bygherrer. Med det keramiske klimagulv Schlüter®-BEKOTEC-THERM har Schlüter-Systems skabt en effektiv løsning. På BAU viser virksomheden fra Iserlohn nu to nye produkter: Det ene muliggør endnu lavere konstruktionshøjder, det andet råder over en integreret trinlydsisolering.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?