logo

Årgang 2012

Detaljerede intelligente innovationer

Detaljerede intelligente innovationer

Med nye profiler viser Schlüter-Systems på DEUBAU 2012 intelligente løsninger til tilslutninger på komponenter og overgange fra gulvbelægningen til væggen samt til udendørsområdet.
læs videre

25 år samlingstætning – tid til DITRA 25

I 25 år har samlingstætningen Schlüter®-DITRA i hele verden sørget for smukke og varigt skadesfrie gulvbelægninger med keramiske fliser eller natursten. I den anledning har Schlüter-Systems endnu engang forbedret det populære og afprøvede produkt. I Wien præsenterer virksomheden nu den modificerede samlingstætning Schlüter®-DITRA 25 for første gang i Østrig.
læs videre

Komfort i alle henseender

Komfort i alle henseender

Gå sikkert og komfortabelt i bad – den mulighed tiltaler bygherrer i alle generationer. Schlüter-Systems præsenterer innovative systemløsninger, med hvilke håndværkere kan fremstille brusekabiner uden barrierer med keramik og natursten, som overbeviser med henblik på form og funktion.
læs videre

Energibesparelser med keramik

Energibesparelser med keramik

Konceptet „Energibesparelser med keramik“ samler kendte europæiske forhandlere, producenter og fliselæggere og deres forbund samt systempartnere fra industrien for at præsentere løsninger for sunde boliger og energibesparelser med natursten og keramiske belægninger for forbrugeren. Schlüter-Systems er aktiv partner af initiativet med det innovative keramiske klimagulv Schlüter®-BEKOTEC-THERM, som virksomheden viser på Bauen & Energie.
læs videre

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontaktperson

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontaktperson

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?