logo

Pressemeddelelse - Iserlohn - 13.02.2014

Gulvet som hyggezone

Elektrisk gulvtemperering

zoom

Med Schlüter®-DITRA-HEAT-E præsenterer Schlüter-Systems et system til den elektriske gulvtemperering.

Den elektriske gulvtemperering Schlüter®-DITRA-HEAT-E overbeviser gennem hurtig opvarmning af individuelt bestemte gulvzoner. Derved gør den målrettet brug af keramikken og naturstenens fremragende egenskaber at gemme og lede varme. I Wien kan de besøgende på messen opleve fordelene ved det intelligente system, som samtidig sørger for en sikker afkobling, live på stedet.


Varmekablerne udlægges i DITRA-HEAT-E-systemet individuelt i afkoblingsmåtten. Således kan de zoner, der skal tempereres, udformes helt efter bygherrens eller brugerens ønsker. Takket være den patenterede DITRA-teknologi afkobles belægningen af keramik eller natursten sikkert fra underlaget. Selv udlægningen på kritiske underlag som trægulve, nyligt udlagte pudslag eller revnede underlag er ikke noget problem – måtten overbygger revner i pudslaget på op til 2 mm. Således forhindres skader både på belægningen og på varmekablerne på en pålidelig måde.

Ved installationen integreres en temperaturføler i gulvkonstruktionen, som er forbundet med en digital regulator. På den måde kan man indstille den individuelle hyggetemperatur komfortabelt og præcist. Den milde strålingsvarme skaber et behageligt rumklima, hvor varmen hurtigt mærkes på overfladen, da varmekablerne udlægges umiddelbart under flisebelægningen, og varmen på den måde afgives jævnt til rummet. Den gode varmeledningsevne af keramik og natursten udnyttes på den måde optimalt.

Systemets lave konstruktionshøjde på blot 5,5 mm gør Schlüter®-DITRA-HEAT-E til en optimal løsning til sanerings- og renoveringsprojekter. Varmekablerne lægges i afkoblingsmåtten, og direkte på den pålimes fliserne med fliseklæb. Udspartling af ikke opvarmede flader bortfalder således. Systemet, der har en lang levetid, og som er vedligeholdelsesfrit, er billig i anskaffelse og i den kørende drift og byder således på en attraktiv mulighed for hurtigt og målrettet at opnå hyggezoner med varme fliser eller naturstensplader. For en nem og hurtig montering i alle almindelige rumsituationer står der praktiske kompletsæt til rådighed. De indeholder alle komponenter, der hører til systemet, og er forkonfektioneret tilsvarende til den pågældende flade.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?