logo

Pressemeddelelse - Iserlohn - 13.02.2014

At skabe behagelig varme på en energibesparende måde

Det keramiske klimagulv Schlüter®-BEKOTEC-THERM

zoom

Det keramiske klimagulv sørger på en økologisk effektiv måde for en behagelig varme og et sundt rumklima.

Med det keramiske klimagulv Schlüter®-BEKOTEC-THERM kan man forene behagelig varme og energibesparende opvarmning i ét system fra ét sted. Det tynde gulvvarmesystem bruger i den forbindelse den gode varmelednings- og lagringsevne fra belægninger af keramiske fliser eller naturstensplader.

Da pudslaget, som ilægges via monteringspladen og de deri udlagte varmerør, kun skal være mindst 8 mm høj, råder hele systemet over en lav egen konstruktionshøjde. Derfor ankommer varmen hurtigt på overfladen. Samlingskoblingen Schlüter®-DITRA, som hører med til systemet, sørger desuden med dens kommunikerende luftkanaler for, at varmen fordeles jævnt.

Takket være disse egenskaber er det keramiske klimagulv nemt og komfortabelt samt særlig hurtigt reagerende. Denne effektivitet danner grundlaget for, at systemet kan klare sig med fremløbstemperaturer på ca. 30°C, og at der således allerede med et lavt energiforbrug opstår et behageligt og sundt rumklima. Og pga. det lave energiforbrug er systemet perfekt egnet til brug af vedvarende energikilder, som f.eks. solenergi eller jordvarme ved hjælp af varmepumper.

Endnu en fordel af det keramiske klimagulv: Allerede ved installationen kan bygherrer spare tid og materiale. Takket være den lave overdækning ilægges der betydeligt mindre pudslag end ved almindelige systemer. Og samlingskoblingen DITRA kan udlægges, så snart man kan gå på pudslaget. Den lange udtørring af pudslaget bortfalder – på den måde opnår man en tidsbesparelse på op til fire uger.

Særligt til anvendelse ved renoveringer eller saneringer i eksisterende bygninger, hvor der ofte kun er en lav rumhøjde, har Schlüter-Systems udviklet to løsninger, som opfylder disse krav særlig godt. Således er BEKOTEC-EN 18 FTS forsynet med en ekstra 5 mm tyk trinlydsisolering og råder med 36 mm ekstra belægning over en lav egenhøjde. Og med samlingssystemet BEKOTEC-EN 12 FK kan man opnå konstruktionshøjder fra kun 25 mm ekskl. belægning, hvorved monteringspladen her pålimes på det bærende underlag.

image
Kontaktpersoner i Danmark

Vi hjælper dig gerne videre!

Kontakt

Carsten Eulée
Jylland & Fyn
Tlf.: +45 4024 8135 
carsten_eulee@schlueter.de

Kontakt

Bent Holm
Sjælland & København
Tlf.: +45 4024 8175
bent_holm@schlueter.de

image
Skriv til os!

Har du et spørgsmål eller forslag?